Experience Colibo AI – coming 2024 🚀

Mennesker og Colibo

At effektivisere betyder ikke; at løbe hurtigere. Tvært imod.

Et utal af software systemer, mange manuelle processer og medarbejdertyper der ikke nødvendigvis er digitalt indfødte, er alle faktorer der stresser. 
Lad os skabe en relevant og overskuelig digital hverdag for dig og dine kolleger.

Til dig der arbejder med

Kommunikation

Vi skaber god arbejdslyst

God arbejdslyst afhænger af mange ting, bl.a. at man føler et tilknytningsforhold til virksomheden og kollegerne, og at man trives med sine arbejdsopgaver. God arbejdslyst afhænger i allerhøjeste grad også af, at man trives på sin digitale arbejdsplads. Digital trivsel har stor indflydelse på den samlede arbejdsglæde. Det tager vi meget alvorligt.

Hvordan står det til hos jer?
Cockpit og schweizerkniv

Fremtiden er kompleks. Vi gør den simpel

Fremtidens intranet skal ikke alene styrke organisationers interne kommunikation og dokumenter. Det skal også facilitere at den viden der er i huset, bliver delt og bevaret. Det skal optimere processer og minimere tidsspilde og være én samlet indgang til alle øvrige systemer. Det skal med andre ord være både hjerte og hjørnesten i alle typer organisationers hverdag. 

Så viser vi dig hvordan vi løfter den opgave

Slut med at lede i mails, håndholde manuelle processer -og alt det andet der stjæler din tid.

Vi bruger ca. 29% af vores arbejdsdag på mails, og ca. 19% af vores dag på at lede efter filer og information. I en HR-afdeling er der mange arbejdsgange, og utroligt meget information at holde styr på. I Colibo bliver I givet en lang række værktøjer, der kan lette de mange arbejdsgange, give jer en nem måde eks. at arbejde med jeres interne politikker, medarbejderhåndbog, og on-boarding.

4.9
ud af 5 stjerner
Vi er stolte over, at vores kunder bliver hos os i mange år og er glade for at bruge os. Vil du se, hvad de siger om os?

Colibo er cockpit for alt det der er relevant for den enkelte - og kun dét!

At sikre relevansen og overskueligheden i vores digitale arbejdsrum og redskaber, er vigtigt for både effektiviteten og arbejdsglæden. Colibo er fuld af funktioner der understøtter den ambition. 

Om COLIBO

Hvad siger andre i HR

Til dig der arbejder med

IT

Kom i godt selskab

FAQ

Vi har samlet nogle af de spørgsmål og overvejelser vi hører oftest. Kan du genkende nogen af dem?

Alt nyt kræver noget af nogen, men fordelen ved Colibo er, at vi kan folde platformen ud efterhånden som der er tid og ressourcer til det. Lad os starte med at se på om vi kan erstatte indsatser I i forvejen har. Hvis I f.eks. allerede i dag sidder og sender nyhedsbreve ud på mail, lægger indhold på en infoskærm, sidder i Teams grupper og arbejder på projekter osv., så lad os starte med det! Vi kan starte med 1:1 at erstatte arbejdsgangene (som oftest er omstændigt manuelle), og tage den ressource over i Colibo. Derfra kan vi folde intranettet ud i det tempo der passer til jeres organisation.

Vores erfaring er, at det kan være svært at få sat et nyt intranet på budgettet. Beslutningstagerne skal kunne se værdien af at bruge penge på noget, som ikke giver en direkte målbar bundlinje. Vores påstand er, at et godt intranet ikke alene er en stor gevinst ift. medarbejderglæde, loyalitet, fastholdelse af medarbejdere osv. – En af de helt store gevinster er den effektivisering vi kan skabe. Vi kan spare dig og dine kolleger for timevis af spildtid, forenkle din hverdag ved at samle alle systemer i ét og måske endda spare licenser på andet software, i de tilfælde hvor vi kan erstatte det I bruger i forvejen. Vi plejer at spørge om lederne er villige til at ofre hvad der svarer til en halv kop god café-kaffe om måneden, for at opnå en sund kultur, bedre videndeling og mindre spildtid? Det er nemlig hvad Colibo koster.

Medarbejderhåndbog, politikker, guides osv. Colibo kan rumme alle typer af opslagsværker. I kan indrette jer med et ”Wikipedia” område, hvor alle emner let og enkelt har sin egen side, og teksterne kopieret ind, så de er redigér- og søgbare. På den måde kan I fremsøge bestemte emner eller ord, og blive ført ned til det præcise område hvor informationen ligger. Vi kan oveni købet lave nemme genveje til jeres vejledninger med for eksempel en knap på jeres app, forside osv.

Ja, og den er meget populær blandt vores kunder. For det første sætter den ansigter på folk. Telefonbogen er søgbar, så du kan fremsøge folk ikke alene på deres navn, men også deres titel eller afdeling. Hvis I benytter jer af Colibo’s indbyggede ”Kompetencer”, hvor folk hæfter faglige kompetencer, certificeringer, sprogkundskaber osv. på sig selv, så vil man også kunne fremsøge kompetencerne i telefonbogen. Bruger I Teams, kan I ringe op til hinanden i Teams direkte fra telefonbogen, og se tilgængelighed i telefonbogens oversigt.

Det kan vi! Med en Microsoft 365 integration, forener vi dit digitale arbejdsområde. Dette betyder  at du har direkte adgang til og deling af filer, kontrol af tilladelser, oprettelse af indhold og formularer og styring af kalendere, opkald og chats alt sammen inden for Colibos intuitive brugergrænseflade.

Nøglefunktioner:
Synkroniser chat og grupper mellem Teams og Colibo.
Mulighed for at bruge formularer i alle indlæg, nyheder eller begivenheder.
Integrer Stream videoer hvor som helst i Colibo
Få søgefunktion i, og adgang til, alle SharePoint-filer.
Se Outlook kalendere fra Exchange i, og book møder direkte i Colibo.

Hvordan står det til hos jer?