Experience Colibo AI – coming 2024 🚀

Om Colibo

Vores navn tager udgangspunkt i ordet ”collaboration”, hvilket er lige præcis det vores moderne intranet løsning fremmer. Og det samme gælder for vores ansatte. Vi mener, at de rette mennesker kan være med til at fuldende en digital løsning. Co-work, co-creation, and co-productivity. Dette er de værdier, som vi som dine samarbejdspartnere, lever efter.

Mød ledelsen

Mogens Sejer Iversen

CEO / Founder

Mobil: +45 20 86 06 66

Morten Sig Olesen

COO / Partner

Mail: mso@colibo.com
Mobil: +45 61 38 89 97

Jacob Hornbæk

Head of Sales / Partner

Mail:jh@colibo.com
Mobil: +45 27 15 75 87

Frederik Petersen

Regional Director DACH

Mail: fp@colibo.com

Marquardt Petersen

Regional Director DACH

Mail: mp@colibo.com

Vincent Stöber

Regional Director DACH

Mail: vos@colibo.com

4.9
ud af 5 stjerner

Vi er stolte af at vores kunder bliver hos os i mange år, og er glade for at bruge os. Vil du se hvad de skriver om os?

Lokaliseret i hjertet af Aarhus, Danmark, har Colibo mere end 200.000 brugere spredt over 28 lande. Vores kunder er en blanding af kommuner, offentlige organisationer og private virksomheder indenfor forskellige vertikaler og forretningsområder.

Colibo’s virksomhedskultur er…

MÅSKE DEN BEDSTE  I BYEN

Hos Colibo nyder vi hinandens selskab, og har mange sociale arrangementer og events. Der er små hyggelige tiltag, som en tur i biffen, løb med løbeklubben, eller en fredagsøl og brætspil efter arbejde. Hvert år nyder vi den gode musik og lækker mad til vores sommerfest på Northside Festival. Du finder også ofte Colibo ude i det ganske land, hvor vi deltager i events og conferencer. Sidstnævnte afholder vi også en del af selv, i form af både webinarer og ERFA-seminar, hvor vores kunder bliver opdaterede på de seneste funktioner i platformen, får inspiration og sammen med os bliver klogere på tendenser, når eksterne eksperter indtager scenen.