Experience Colibo AI – coming 2024 🚀

Særligt praktisk intranet til medarbejdere på farten

Colibo sikrer, at kommunikationen med jeres decentrale kolleger bliver lige så ubesværet og effektiv som med resten af organisationen. Vores løsning inkluderer en mobilapp til chaufførerne, infoskærme på lageret og naturligvis en tilpasset laptop-løsning. Colibo er et intranet, der giver alle medarbejdere lige adgang og muligheder for at deltage aktivt og være fuldt informeret.

logistik-og-transport

Superkræfter til

Logistik & Transport

Hurtige genveje til det der er vigtigst

Det er vigtigt at medarbejdere får nyheder fra organisationen, og får mulighed for at gå i dialog. Der er dog ting i hverdagen, der er kritiske at sikre, bl.a.:

logistik-og-transport
Nå ud til alle

Fik chaufføren ikke beskeden?

Livet på farten gør det svært at følge med i hvad der foregår på hovedkontoret. At være de administrative kolleger, der skal sørge for at beskederne når frem – og bliver læst, kan være lige så svært. Colibo er én samlet løsning til hele jeres organisation.

Kom i godt selskab

Hvad er relevant for dit fag?

Særligt for dig...

Vi har fremhævet en række områder der er særlige for bestemte fagområder. Klik på kortene til højre for at se hvad der er særligt anvendeligt i dit fag.

Til dig der arbejder med

Management

Til dig der arbejder med

Kommunikation

Til dig der arbejder med

IT

Til dig der arbejder med

Human Resources

Cockpit og schweizerkniv

Fremtiden er kompleks. Vi gør den simpel

Fremtidens intranet skal ikke alene styrke organisationers interne kommunikation og dokumenter. Det skal også facilitere at den viden der er i huset, bliver delt og bevaret. Det skal optimere processer og minimere tidsspilde og være én samlet indgang til alle øvrige systemer. Det skal med andre ord være både hjerte og hjørnesten i alle typer organisationers hverdag. 

Så viser vi dig hvordan vi løfter den opgave

FAQ

Vi har samlet nogle af de spørgsmål og overvejelser vi hører oftest. Kan du genkende nogen af dem?

Alt nyt kræver noget af nogen, men fordelen ved Colibo er, at vi kan folde platformen ud efterhånden som der er tid og ressourcer til det. Lad os starte med at se på om vi kan erstatte indsatser I i forvejen har. Hvis I f.eks. allerede i dag sidder og sender nyhedsbreve ud på mail, lægger indhold på en infoskærm, sidder i Teams grupper og arbejder på projekter osv., så lad os starte med det! Vi kan starte med 1:1 at erstatte arbejdsgangene (som oftest er omstændigt manuelle), og tage den ressource over i Colibo. Derfra kan vi folde intranettet ud i det tempo der passer til jeres organisation.

Vores erfaring er, at det kan være svært at få sat et nyt intranet på budgettet. Beslutningstagerne skal kunne se værdien af at bruge penge på noget, som ikke giver en direkte målbar bundlinje. Vores påstand er, at et godt intranet ikke alene er en stor gevinst ift. medarbejderglæde, loyalitet, fastholdelse af medarbejdere osv. – En af de helt store gevinster er den effektivisering vi kan skabe. Vi kan spare dig og dine kolleger for timevis af spildtid, forenkle din hverdag ved at samle alle systemer i ét og måske endda spare licenser på andet software, i de tilfælde hvor vi kan erstatte det I bruger i forvejen. Vi plejer at spørge om lederne er villige til at ofre hvad der svarer til en halv kop god café-kaffe om måneden, for at opnå en sund kultur, bedre videndeling og mindre spildtid? Det er nemlig hvad Colibo koster.

Medarbejderhåndbog, politikker, guides osv. Colibo kan rumme alle typer af opslagsværker. I kan indrette jer med et ”Wikipedia” område, hvor alle emner let og enkelt har sin egen side, og teksterne kopieret ind, så de er redigér- og søgbare. På den måde kan I fremsøge bestemte emner eller ord, og blive ført ned til det præcise område hvor informationen ligger. Vi kan oveni købet lave nemme genveje til jeres vejledninger med for eksempel en knap på jeres app, forside osv.

Ja, og den er meget populær blandt vores kunder. For det første sætter den ansigter på folk. Telefonbogen er søgbar, så du kan fremsøge folk ikke alene på deres navn, men også deres titel eller afdeling. Hvis I benytter jer af Colibo’s indbyggede ”Kompetencer”, hvor folk hæfter faglige kompetencer, certificeringer, sprogkundskaber osv. på sig selv, så vil man også kunne fremsøge kompetencerne i telefonbogen. Bruger I Teams, kan I ringe op til hinanden i Teams direkte fra telefonbogen, og se tilgængelighed i telefonbogens oversigt.

Det kan vi! Med en Microsoft 365 integration, forener vi dit digitale arbejdsområde. Dette betyder  at du har direkte adgang til og deling af filer, kontrol af tilladelser, oprettelse af indhold og formularer og styring af kalendere, opkald og chats alt sammen inden for Colibos intuitive brugergrænseflade.

Nøglefunktioner:
Synkroniser chat og grupper mellem Teams og Colibo.
Mulighed for at bruge formularer i alle indlæg, nyheder eller begivenheder.
Integrer Stream videoer hvor som helst i Colibo
Få søgefunktion i, og adgang til, alle SharePoint-filer.
Se Outlook kalendere fra Exchange i, og book møder direkte i Colibo.

Hvordan står det til hos jer?

Samlet og effektiv kommunikation i realtid - mens du er på farten

Logistik- og transportvirksomheder opererer ofte på tværs af flere geografiske områder og har forskellige afdelinger, såsom lager, indkøb, planlægning og kundeservice. Et intranet giver mulighed for at oprette virtuelle arbejdsrum og teamsider, hvor medarbejdere kan dele opdateringer, koordinere aktiviteter og arbejde sammen om projekter i realtid. Dette forbedrer kommunikationen og sikrer, at alle har adgang til de nødvendige oplysninger for at udføre deres opgaver effektivt.

4.9
ud af 5 stjerner
Vi er stolte over, at vores kunder bliver hos os i mange år og er glade for at bruge os. Vil du se, hvad de siger om os?
Om COLIBO

Hvad siger andre?

Til dig der arbejder med

IT