Er du vores nye .NET udvikler til vores Client Development team ?

Kan du binde systemer sammen og brænder du for at skabe værdi helt ude ved den enkelte kunde? 

Så læs endeligt videre! 

Verdens (måske) bedste intranet har brug for dig

Vores produkt og team

I Colibo brænder vi for produktet. Ikke kun i den daglige udvikling af det, men også for vores kunders succes med det. Derfor drømmer vi stort, og din opgave bliver at skabe success ude ved kunderne ved at binde vores samarbejdsplatform sammen med onpremise systemer og cloud services. Din motivation for teamarbejde og god kode er derfor altafgørende for os. 

Vi elsker tech-iværksætteri lige så meget som vi elsker vores kunder. Førstnævnte elsker du allerede, sidstnævnte kommer du hurtigt til. Vores kunder stiller nemlig gerne op med deres personlige beretninger om deres succes med Colibo. Kunderne elsker Colibo for sin enkelhed, lækre design, og tilpasning til deres behov. Din kode skal hjælpe til, at de bliver ved med det. Vil du være en del af det team, som skal skalere Colibo som en state-of-the-art platform til gavn for eksisterende og nye kunder? 

Du bliver en vigtig del af et fedt team

Du bliver del af et team med forskellige finurlige kompetencer og personligheder. Nogle har børn, andre ikke. Nogle kan lide Star Wars, andre kan ikke (eller vent, det kan vi vist allesammen). Fælles for alle i Colibo er, at vi kan lide at være sammen, både på arbejde og socialt. 

I vores Client Development team afklarer og løser vi kundernes implementerings- og integrationsbehov, hvad enten det handler om hvordan brugerne skal tilgå vores samarbejdsplatform, hvilke data der skal beriges og hvorfra eller måske skal der bygges bro mellem systemer med Colibo platformen som omdrejningspunkt. 

Når du bliver en del af vores Client Development team får du mulighed for at bygge de dele af vores løsning, der vender ud mod vores kunders IT-infrastruktur. Det vil være vores kundespecifikke integrationer, vores standard integrationer og vores værktøjer, som vores teknikere bruger til f.eks. deployment og overvågning af Colibo løsninger.  

Colibo er en central del af brugernes hverdag, og det er afgørende for Colibos succes at produktet passes ind i kundens setup og spiller godt sammen med deres øvrige systemer. 

Din profil

Som person brænder du for dit fag og sætter en ære i velstruktureret og læselig kode. Du kan snakke med kundens IT-folk og sammensætte gode løsninger til deres specifikke behov. Du kan derudover nikke ja til nedenstående: 

 • Du har god erfaring med webudvikling (.NET og C#) 
 • Du er komfortabel med at sætte dig ind i integrationsmuligheder i systemer og bygge dem. 
 • Du har en pragmatisk tilgang til udvikling. 

Du får bonuspoint for: 

 • Erfaring med Active Directory og Entra ID (Azure AD) 
 • Erfaring med deployment tools (f.eks. Octopus Deploy, Azure DevOps eller noget andet) 

Vi kan bedst lide at arbejde sammen og på tværs af fagligheder. Hvis du samtidig er god til at lære fra dig og til at søge hjælp fra dine kollegaer, så er du vores drømmekandidat. 

Du får chancen for at

 • Lege med nye teknologier og systemer. 
 • Bygge nogle fede integrationer og værktøjer der skaber stor værdi. 
 • Møde kunders IT-folk og sikre bedst muligt teknisk samarbejde. 
 • Få et stort medansvar for vores integrationer og redskaber til at arbejde smartere og hurtigere med et voksende produkt og kundebase. 
 • Arbejde sammen med dedikerede udviklere i vores platformsteam med fokus på at spille hinanden gode. 
 • Få et professionelt, men afslappet arbejdsmiljø. 
 • Arbejde selvstændigt med stærk support og samarbejde fra teamet. 
 • Komme med på en vækstrejse, hvor dine udviklerevner spiller en stor rolle i, at vi når i mål. 

Løn efter kvalifikationer med rig mulighed for faglig udvikling og opkvalificering. 

Lidt om Colibo

Vi prioriterer en positiv kultur med en sund worklife balance, for det skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde. Vi afholder jævnligt sociale sammenkomster såsom julefrokost, sommerfest, fredagsbarer spilaftener mv. I det daglige får du lækker frokost, kaffe/te og frugt i nye kontoromgivelser – centralt placeret i Aarhus C. 

Har vi fanget din interesse og er du klar på en fed rejse i fantastisk selskab?

– så send hurtigst muligt en motiveret ansøgning med CV til Morten Sig Olesen
 på
 mso@colibo.com. 

Du er velkommen til at ringe til Morten hvis du har spørgsmål: 6138 8997 

Vi glæder os til at høre fra dig