100% dansk ejet
Colibo er 100% dansk ejet. At vi er vores egne, giver os handlefrihed, og en mulighed for at være tætte på vores kunder. Nysgerrig på hvordan vi arbejder med vores kunder?, så læs nogle af vores cases og artikler.
Find dem her
Dansk support
Som kunde hos Colibo er du en del af "familien". Du vil have dit eget faste support team der hjælper dig før, under og efter I er i luften.
Læs om vores support her
Mangler I noget?
Mangler I en funktion eller en integration til noget specielt, så bygger vi det sammen. Meget i Colibo er blevet til i tæt samarbejde med vores kunder.
Kontakt os for at høre mere

Om Colibo

At investere i et intranet er som regel en mangeårig investering. Derfor er det ikke ligegyldigt hvem du er i hænderne på. Lad os fortælle lidt om os selv, male dig et billede af, hvorfor du og din organisation kan føle jer trygge hos os.

Co_Everything_GIF

Lokaliseret i hjertet af Aarhus, har Colibo flere end 200.000 brugere spredt over 28 lande. Vores kunder er en blanding af kommuner, offentlige organisationer og private virksomheder indenfor forskellige vertikaler og forretningsområder.

Vores navn tager udgangspunkt i ordet ”collaboration”, hvilket er lige præcis det vores moderne intranet løsning fremmer. Og det samme gælder for vores ansatte. Vi mener, at de rette mennesker kan være med til at fuldende en digital løsning. Co-work, co-creation, og co-operation. Det er de værdier, vi tilstæber at leve efter hver dag, både internt, og i vores samarbejde med kunderne.

group-chairs-2_72dpi_1200x800

Går I med overvejelser om at skifte jeres gamle intranet, søger du inspiration til hvordan fremtidens digitale samarbejdsplads kunne se ud, eller er du bare nysgerrig på at vide mere, så tøv ikke med at skrive til os.

Du er også velkommen til at ringe på:

TELEFON: +45 2636 2826

4.9
ud af 5 stjerner

Vi er stolte af at vores kunder bliver hos os i mange år, og er glade for at bruge os. Vil du se hvad de skriver om os?

Colibo’s virksomhedskultur er…

MÅSKE DEN BEDSTE  I BYEN

Hos Colibo nyder vi hinandens selskab, og har mange sociale arrangementer og events. Der er små hyggelige tiltag, som en tur i biffen, løb med løbeklubben, eller en fredagsøl og brætspil efter arbejde. Hvert år nyder vi den gode musik og lækker mad til vores sommerfest på Northside Festival. Du finder også ofte Colibo ude i det ganske land, hvor vi deltager i events og conferencer. Sidstnævnte afholder vi også en del af selv, i form af både webinarer og ERFA-seminar, hvor vores kunder bliver opdaterede på de seneste funktioner i platformen, får inspiration og sammen med os bliver klogere på tendenser, når eksterne eksperter indtager scenen.

0
Gode kunder
0
Brugere
0
Glade medarbejdere