Verdens bedste intranet til komplekse organisationer

Colibo er et moderne intranet, der favner alle typer medarbejdere på alle lokationer og alle enheder. Ved at dele viden og information på tværs af hele organisationen kan vi sammen skabe et miljø, hvor alle føler sig hørt og inkluderet. Lad os gøre det sammen!

Vi kan stå alene men kan også fuldt ud integrere med bl.a.

Vi er særligt gode til det der er svært​

Vi er udviklet i samarbejde med kunder der, selvom de er meget forskellige, har dét til fælles at de har mange forskellige medarbejder- og ansættelsestyper, enheder og ikke mindst har folk på flere lokationer.​ Jo mere komplekse I er, jo mere har vi at byde på.

Alle kan være med... også dem der normalt ikke kan

Coilbo favner hele organisationen, uagtet om du er på kontoret eller hjemme, på desktop eller mobil. Vi har også en løsning til dem der ikke har adgang til nogen af delene.

Målrettet kommunikation og nyheder der bliver læst

Mange intranets støver, og bliver ikke læst fordi meget ikke er relevant for den enkelte. Det har vi lavet om på. Nyheder bliver serveret lækkert og er altid relevante.

Få én samlet indgang til alle jeres systemer

Forestil dig at kunne starte din arbejdsdag ét sted. Forestil dig ikke at skulle huske en kode igen. Colibo kan integrere med en lang række populære systemer.

Slut med at lede. Bliv mere effektiv

Træt af at lede efter filer eller gamle mails? I Colibo kan du let kan finde det du søger. Her kan du kan samarbejde med andre uden at miste historikken og overblikket.

Et stolt udpluk af vores kunder

+200.000 medarbejdere over hele verden, bruger Colibo som deres digitale arbejdsplads

Vores ord er én ting - men vi vil hellere høre det fra andre

Det siger kunderne om os

265956_Comwell_front
Vores intranetløsning betyder alverden for os! Vi er en organisation med lokationer i hele landet, og Colibo bidrager til at minimere kløften mellem kollegaerne. Det gør os i stand til at styrke vores fælles grundlag og fejre hinandens sejre. Videndeling og samarbejde på tværs af lokationer er gjort meget nemmere ved at bruge Colibo.
Benedikte Posthumus
HR-chef, Comwell
Home, sommer 2018
©2018 Palle Peter Skov
Colibo faciliterer at home a/s kan kommunikere effektivt med franchisetagere og medarbejdere i hele landet. Automatisering af rutineprægede processer, har minimeret, manuelle datakørsler og opsætning af services. 90% af vores medarbejdere er aktive på intranettet hen over måneden. Det er vi meget tilfredse med.
Hanne Brandt
IT-chef, home A/S
Kvadrat 1
Colibo er nem at bruge og vi har et meget personligt og smidigt samarbejde med både vores Colibo ansvarlige og med supportafdelingen. Vi er meget tilfredse med den samlede erfaring med Colibo som samarbejdsplatform. Det fungerer rigtig godt som kommunikations- og informationsdelingskanal.
Jannie Højer
Director of People Development, Kvadrat
4.9
ud af 5 stjerner

Vi er stolte af at vores kunder bliver hos os i mange år, og er glade for at bruge os. Vil du se hvad de skriver om os?

Cockpit og schweizerkniv

Fremtiden er kompleks. Vi gør den simpel

Fremtidens intranet skal ikke alene styrke organisationers interne kommunikation og dokumenter. Det skal også facilitere at den viden der er i huset, bliver delt og bevaret. Det skal optimere processer og minimere tidsspilde og være én samlet indgang til alle øvrige systemer. Det skal med andre ord være både hjerte og hjørnesten i alle typer organisationers hverdag. 

Så viser vi dig hvordan vi løfter den opgave
Hybrid intranet

Bedre arbejdspladser via inklusion. Skabt med teknologi.

Colibo er for alle typer medarbejdere og organisationer, og har meget at byde på for alle forretningsområder. Klik på kortene til højre og læs mere om hvad der er kendetegnene for Colibo indenfor dit fagområde

... og lad os vise dig hvordan
Til dig der arbejder med

Management

Til dig der arbejder med

Kommunikation

Til dig der arbejder med

IT

Til dig der arbejder med

Human Resources

FAQ

Vi har samlet nogle af de spørgsmål og overvejelser vi hører oftest. Kan du genkende nogen af dem?

Ja, og den er meget populær blandt vores kunder. For det første sætter den ansigter på folk. Telefonbogen er søgbar, så du kan fremsøge folk ikke alene på deres navn, men også deres titel eller afdeling. Hvis I benytter jer af Colibo’s indbyggede ”Kompetencer”, hvor folk hæfter faglige kompetencer, certificeringer, sprogkundskaber osv. på sig selv, så vil man også kunne fremsøge kompetencerne i telefonbogen. Bruger I Teams, kan I ringe op til hinanden i Teams direkte fra telefonbogen, og se tilgængelighed i telefonbogens oversigt.

Vores erfaring er, at det kan være svært at få sat et nyt intranet på budgettet. Beslutningstagerne skal kunne se værdien af at bruge penge på noget, som ikke giver en direkte målbar bundlinje. Vores påstand er, at et godt intranet ikke alene er en stor gevinst ift. medarbejderglæde, loyalitet, fastholdelse af medarbejdere osv. – En af de helt store gevinster er den effektivisering vi kan skabe. Vi kan spare dig og dine kolleger for timevis af spildtid, forenkle din hverdag ved at samle alle systemer i ét og måske endda spare licenser på andet software, i de tilfælde hvor vi kan erstatte det I bruger i forvejen.

Alt nyt kræver noget af nogen, men fordelen ved Colibo er, at vi kan folde platformen ud efterhånden som der er tid og ressourcer til det. Lad os starte med at se på om vi kan erstatte indsatser I i forvejen har. Hvis I f.eks. allerede i dag sidder og sender nyhedsbreve ud på mail, lægger indhold på en infoskærm, sidder i Teams grupper og arbejder på projekter osv., så lad os starte med det! Vi kan starte med 1:1 at erstatte arbejdsgangene (som oftest er omstændigt manuelle), og tage den ressource over i Colibo. Derfra kan vi folde intranettet ud i det tempo der passer til jeres organisation.

Det kan vi! Med en Microsoft 365 integration, forener vi dit digitale arbejdsområde. Dette betyder  at du har direkte adgang til og deling af filer, kontrol af tilladelser, oprettelse af indhold og formularer og styring af kalendere, opkald og chats alt sammen inden for Colibos intuitive brugergrænseflade.

Nøglefunktioner:
Synkroniser chat og grupper mellem Teams og Colibo.
Mulighed for at bruge formularer i alle indlæg, nyheder eller begivenheder.
Integrer Stream videoer hvor som helst i Colibo
Få søgefunktion i, og adgang til, alle SharePoint-filer.
Se Outlook kalendere fra Exchange i, og book møder direkte i Colibo.

Medarbejderhåndbog, politikker, guides osv. Colibo kan rumme alle typer af opslagsværker. I kan indrette jer med et ”Wikipedia” område, hvor alle emner let og enkelt har sin egen side, og teksterne kopieret ind, så de er redigér- og søgbare. På den måde kan I fremsøge bestemte emner eller ord, og blive ført ned til det præcise område hvor informationen ligger. Vi kan oveni købet lave nemme genveje til jeres vejledninger med for eksempel en knap på jeres app, forside osv.

Hvordan står det til hos jer?