Spørgsmål, og ting vi ofte hører...

Mange af de spørgsmål vi hører igen og igen, når vi taler med kunderne er spørgsmål til funktionalitet eller teknik, men endnu oftere centrerer snakken sig om de forestillinger mange har af hvad et intranet er, og hvad det kræver. Begge dele har vi forsøgt at samle her på FAQ siden. Har du spørgsmål vi ikke besvarer her, så ræk endelig ud, så finder vi det til dig.

Wondering_Colibo

Ja, hvis I ønsker det. Hvis I i forvejen bruger MS635, så vil vi da klart anbefale at lave en integration, for den er ret fed. For det første vil den kunne give jer Azure single sign on, og komplet bruger styring. Dvs. I bliver automatisk identificeret og lukket ind via jeres MS365 login. Derud over så bliver medarbejdere tilføjet eller fjernet "live", så I ikke skal vedligeholde brugerne i Colibo. Med en MS635 integration får I alle de funktioner tilgængelige som I bruger i Office i dag; Outlook kalender, Teams opkald/grupper direkte i Colibo. Dokumenter som I gemmer i eks. One Drive eller Sharepoint, vil også kunne søges frem direkte. I det hele taget vil I opleve en sømløs overgang, og masser af smarte funktioner. Kontakt os, så viser vi dig det gerne.  

Vores erfaring er, at det kan være svært at få sat et nyt intranet på budgettet. Beslutningstagerne skal kunne se værdien af at bruge penge på noget som ikke giver en direkte målbar bundlinje. Vores påstand er, at et godt intranet ikke alene er en stor gevinst ift. medarbejderglæde, loyalitet, fastholdelse af medarbejdere osv. – En af de helt store gevinster er den effektivisering vi kan skabe. Vi kan spare dig og dine kolleger for timevis af spildtid, forenkle din hverdag ved at samle alle systemer i ét og måske endda spare licenser på andet software, i de tilfælde hvor vi kan erstatte det I bruger i forvejen. Hvis nogen omkring dig er i tvivl om hvorvidt Colibo kan betale sig økonomisk, så prøv at sætte jeres egne tal ind i Den Usynlige Faktura Vores påstand er, at et godt intranet ikke alene er en stor gevinst ift. medarbejderglæde, loyalitet, fastholdelse af medarbejdere osv. – en anden af de helt store gevinster er den effektivisering vi kan skabe. Vi kan spare dig og dine kolleger for timevis af spildtid, forenkle din hverdag ved at samle alle systemer i ét og måske endda spare licenser på andet software, i de tilfælde hvor vi kan erstatte det I bruger i forvejen. Hvis nogen omkring dig er i tvivl om hvorvidt Colibo kan betale sig økonomisk, så prøv at sætte jeres egne tal ind i Den Usynlige Faktura.

Alt nyt kræver noget af nogen, men fordelen ved Colibo er, at vi kan folde platformen ud efterhånden som der er tid og ressourcer til det. Og der er rigtigt meget arbejde I ikke længere behøver at gøre, eller kan gøre meget simplere med Colibo, så vi tør godt påstå at det samlede tids-regnestykke, viser at I har sparet en masse ressourcer ved at vælge Colibo. Hvis bekymringen går på det indledende arbejde med at rulle et "full-blown" intranet ud, så lad os starte med at se på, om vi kan erstatte indsatser I i forvejen har. Hvis I f.eks. allerede i dag sidder og sender nyhedsbreve ud på mail, lægger indhold på en infoskærm, sidder i Teams grupper og arbejder på projekter osv., så lad os starte med det! Vi kan starte med 1:1 at erstatte arbejdsgangene (som oftest er omstændigt manuelle), og tage den ressource over i Colibo. Derfra kan vi folde intranettet ud i det tempo der passer til jeres organisation.

 

Medarbejderhåndbog, politikker, guides osv. Colibo kan rumme alle typer af opslagsværker. I kan indrette jer med et ”Wikipedia” område, hvor alle emner let og enkelt har sin egen side, og teksterne kopieret ind, så de er redigér- og søgbare. På den måde vil I nemt og enkelt kunne fremsøge bestemte emner eller ord, og blive ført ned til det præcise område hvor informationen ligger. Smart! Se eksempler på medarbejderhåndbogen 

Om vi har!? Dét kan du tro vi har! Det virker banalt, men i lidt større organisationer kan det være sin sag, at identificere hvem der hilste så pænt ude i foyeren, da du kom i morges, og det betyder mere end man skulle tro, at vi er i stand til at sætte ansigter på vores kolleger. Telefonbogen er søgbar, så du kan fremsøge folk ikke alene på deres navn, men også deres titel eller afdeling. Hvis I benytter jer af Colibo’s indbyggede ”Kompetence Tags”, hvor folk hæfter faglige kompetencer, certificeringer, sprogkundskaber osv. på sig selv, så vil man også kunne fremsøge kompetencerne i telefonbogen. Bruger I Teams, kan I ringe op til hinanden i Teams direkte fra telefonbogen, og se tilgængelighed i telefonbogens oversigt.