home

Situationen for et år siden var, at home flyttede hele it-løsningen i skyen, da man ville afskaffe de klassiske serverrum. Valget stod mellem at flytte den eksisterende intranetløsning, med ud i skyen eller at købe en helt ny løsning. Efter grundige overvejelser stod det klart, at det ville blive for dyrt at udvikle videre på det gamle intranet. Hvis man sammenholdt omkostningerne ved at udvikle selv, med den modenhed og de omkostninger der følger en moderne og færdigudviklet intranetløsning, var det rigtige valg at gå med en ny løsning

home sweet home

Ejendomsmæglerkæden home
vælger en standard intranetløsning og dropper den gamle server-baserede model

Kvadrat_sort_600x600

Kvadrat har dybe rødder i Skandinaviens designtradition. Virksomheden har opnået en førende position inden for designinnovation og producerer i dag moderne tekstilvarer og tekstilrelaterede kvalitetsprodukter til arkitekter, designere og private forbrugere over hele verden.

LÆS MERE

Socialpædagogernes Landsforbund er en
landsdækkende faglig organisation fordelt på 10 kredse rundt om i landet. Medarbejderne har brug for en let tilgængelig kommunikationsplatform, som alle kan være med på, så man undgår, at vigtige informationer forsvinder i indbakken.

LÆS MERE